Den Store Etablerer­dagen

24. august 2022

Næringslivet i Bjørnafjorden står ovenfor en stor utvikling og vekst. E39 åpner i oktober i år, Lyseparken og Samnøy utvikles raskt, antall arbeidsplasser vil øke over de neste årene og antall innbyggere skal opp. Dette åpner opp for mange nye muligheter for etablerte og nye bedrifter i Bjørnafjorden. Vi inviterer til halvdagskonferanse hvor vi ser på de forskjellige mulighetene og utfordringene etablerte bedrifter, nyetablerte bedrifter og gründere møter.

Sammen med Bjørnafjorden næringsråd og ECIT, inviterer vi til Den Store Etableredagen

Sammen inviterer vi til en halvdagskonferanse hvor vi ser på de forskjellige mulighetene og utfordringene etablerte bedrifter, nyetablerte bedrifter og gründere møter. Kanskje du er en gründer og ønsker å etablere deg, eller du vurderer å etablere din bedrift i en ny kommune? Din bedrift er kanskje en allerede veletablert bedrift i Bjørnafjorden, og søker nye vekstmuligheter og / eller omstilling. Eller kanskje du og din bedrift er nysgjerrig på næringslivet og hva som skjer i Bjørnafjorden?

Vi legger opp til en inspirerende dag på tvers av bransjer. Sammen kan vi skape samarbeid, synergier og resultater.

Vi stiller spørsmålene om hvorfor etablere seg i Bjørnafjorden, hvordan er det å etablere ny bedrift, hva må man tenke på.

  • Sted: Oseana Kunst & Kultursenter
  • Tid: 8.30-14.00

Meld deg på Den store Etablererdagen her!

 

Program

08:30 – 09:00 Registrering og frokost

09:00 – 09:10 Velkommen ved daglig leder, Synnøve Mowinckel, i Bjørnafjorden Næringsrådet

09:10 – 09:30 Harris Advokatfirma har etablert seg i Bjørnafjorden, med kontorlokaler i sentrum av Os og et stort lag å spille på i Bergen ved behov. De har med seg gode råd for små og mellomstore bedrifter.

09:30 – 09:50 ECIT har invitert inn Askeladden & Co, selskapet som står bak Cutters på Amfi, Adams Matkasse og en rekke andre bedrifter. Lasse Smedvig og Harald Aalvik vil dele av sine erfaringer og råd om det å etablere nye bedrifter og hvordan oppnå verdiskapning og eskalere bedrifter.

09:50 – 10:10 Innovasjon Norge kommer inn for å snakke om hvordan de forskjellige finansieringsmulighetene kan tilrettelegge for gründere, men også de mange muligheten man har til nyskapning i etablerte bedrifter.

10:10 – 10:35 Jan Børge Sagmo, klimagründeren og investor. Han deler av sine erfaringer som gründer, på godt og vondt.

10:30 – 11:00 Kaffe og mingling

11:00 – 11:45 Vi tar med oss innleggene og innleder samtaler i grupper. Her vil vi se på forskjellige utfordringer og vil tilrettelegge for erfaringsdeling.

12:30 – 13:30 Lunsj og mingling

 

Harris Advokatfirma inviterer til korte foredrag i Bjørnafjorden Gründerpark fra kl.14:00 – 16:00

Tema vil være:

  • Styreansvar, kort forklart
  • Bærekraft, praktiske tips for SMB
  • Aksjonærkonflikter i SMB

Det er begrenset med plasser.

Meld deg på foredragene i gründerparken her!

Harris vil også holde åpent kontor i deres nye lokaler i 3 etasje, Torggata 14 fra kl 14.00 – 16.00.