Foredrag om Styreansvar og Styreansvarsforsikring

7. oktober 2022

Det har de senere år blitt et stadig større fokus på ansvaret som medfølger rollen som styremedlem. 
Advokat Birgitte H Knudtzon fra Harris Advokatfirma og Ove L. Nes fra Tryg Forsikring Norge vil på en praktisk måte redegjøre for temaet gjennom konkrete eksempler.

StyreAkademiet Vestland inviterer til foredrag om Styreansvar og Styreansvarsforsikring

Du kan lese mer og melde deg på her.

Tid og sted

19. okt., 16:30 – 17:45
Harris Advokatfirma AS, Dreggsallmenningen 10, 5003 Bergen, Norge

Om arrangementet

I samarbeid med Harris Advokatfirma AS og Tryg arrangerer StyreAkademiet Vestland foredrag om Styreansvar og Styreforsikring

Det har de senere år blitt et stadig større fokus på ansvaret som medfølger rollen som styremedlem. Det er også stadig flere styreansvarssaker som føres i norske domstoler.

Advokat Knudtzon fra Harris Advokatfirma og Ove L. Nes fra Tryg vil på en praktisk måte redegjøre for temaet blant annet gjennom konkrete eksempler på ansvarssaker og gi råd og tips for å unngå å havne i ansvar – og ikke minst hva en bør gjøre dersom man som styremedlem får erstatningskrav mot seg – herunder også forsikringsselskapets rolle dersom styreansvarsforsikring er tegnet. Videre vil det fokuseres på nye krav til styret i forhold til bærekraft, GDPR/Datasikkerhet mv.

Foredragsholdere: Senioradvokat Birgitte H. Knudtzon i Harris Advokatfirma AS og Product Management – Ansvar, Transport og Auto Ove L. Nes i Tryg

Det blir lett servering av kaffe, mineralvann, og frukt/snacks

Påmelding er gratis for medlemmer av StyreAkademiet og kunder av Harris og Tryg.

Du kan lese mer og melde deg på her.