God jul og godt nytt år!

21. desember 2022

Til klienter og samarbeidspartnere, familie og venner. Med ønsker om en riktig god jul og et godt nytt år fra oss i Harris.

Nye ansatte og bevillinger i 2022

Det har vært en glede å ta i mot nye ansatte, både advokatfullmektiger og vår egen MVA ekspert nå i november. Dere tilfører alle noe til felleskapet og skaper verdi for våre klienter.
Tre personer har tatt steget fra advokatfullmektig til advokat og fått sin bevilling i 2022. Vi gratulerer Jens, Mariannne og Susanne som har tatt et stort steg i karrieren!

Årets største nyhet i Harris – vi flytter

Vi har hatt stor vekst de siste årene og Dreggsallmenningen passer ikke lenger vår størrelse og arbeidsform. I september kunne vi dele nyheten om at Harris overtar to etasjer i VS13 (Vestre Strømkai 13). Vi overtar lokalene 1. desember 2023, og ser frem til å ta i mot klienter og samarbeidspartnere der fra 2024.

Bygget ligger sentralt, vis a vis Bergen Storsenter/ByGarasjen og det er gode kollektivforbindelser.

I dette moderne bygget skal vi videreutvikle fremtidens advokatfirma på Vestlandet med gode samhandlingsløsninger. Bygget har høy bærekraft standard (BREEAM NOR – Excellent) og det har vært viktig for oss i valget av lokaler.

VS13 (Vestre Strømkai 13)

Nominasjon til årets prinsipal

Robert Neverdal ble i år nominert til Advokatforeningens talentpris 2022.

Robert Neverdal

Du kan lese om nominasjonen her.

Takk for samarbeid og tillit i 2022

Vi håper dere får den juletiden og nyttårsfeiringen dere ønsker. Takk til klienter og samarbeidspartnere for tillit og for alt vi har oppnådd sammen i 2022. Vi ser frem til fortsatt samarbeid og til å møte mange av dere igjen i det nye året.