God sommer fra oss i Harris

1. juli 2024

For mange er ferien i gang, og vi ønsker å benytte anledningen til å ønske deg en riktig god sommer.

Et spennende halvår i Vestlandshuset

Det har nå gått seks måneder siden vi flyttet inn i Vestlandshuset, og for en reise det har vært!
Vi startet med åpningsdag for ansatte i januar, innflyttingsfest hvor både ansatte og deres familier var invitert og studenttreff i forbindelse med Arbeidslivsdagene på Det juridiske fakultet i Bergen. Videre var våre samarbeidspartnere og klienter med oss å feire under innflyttingsfesten i juni.

Vi har arrangert en rekke frokost- og ettermiddagseminar med ulike juridiske tema. På seks måneder har over 600 gjester vært innom hos oss i Vestlandshuset for faglig påfyll.

Dette halvåret har vi fått flere nye partnere, interne opprykk og advokatbevillinger til våre ferskeste advokater. Og ikke minst tre nye ansatte i Harris.

Harris er 100 år i 2024

Vi ser frem til en høst fylt med spennende planer og nye muligheter. Vi skal blant annet ønske velkommen syv nye ansatte og 100 personer skal gå Stoltzekleiven opp med Harris på brystet.
Det blir også bransjetreff for advokatkolleger i Bergen og sist, men ikke minst – den store 100 års jubileumsfesten i Håkonshallen i november.

Selv om mange av dere nå nyter en velfortjent sommerferie, ønsker vi å minne dere på at vi holder åpent hele sommeren. Kontaktinformasjon finner du her.
Vi ønsker dere alle en herlig sommer og gleder oss til å møte dere igjen til høsten!