Halvdagskonferanse: Etablere & innovere i Bjørnafjorden

30. januar 2024

Næringslivet i Bjørnafjorden står ovenfor en stor utvikling og vekst. Med full i Lyseparken, åpning av Samnøy 17. januar, antall arbeidsplasser vil øke over de neste årene og antall innbyggere skal opp. Dette åpner opp for mange nye muligheter for etablerte og nye bedrifter i Bjørnafjorden. Muligheter for omstilling, verdiskapning, skape synergier og resultater på tvers av bransjer og i form av nye samarbeidspartnere. 

I samarbeid med Bjørnafjorden næringsråd inviterer Harris Advokatfirma, Sparebanken Vest og Etablerersenteret til halvdagskonferanse; Etablere & Innovere i Bjørnafjorden

Denne morgonen skal vi sjå på dei forskjellige mulighetene og utfordringene etablerte bedrifter, nyetablerte bedrifter og gründere møter. Kanskje du er en gründer og ønsker å etablere deg, eller du vurderer å etablere din bedrift i en ny kommune? Din bedrift er kanskje en allerede veletablert bedrift i Bjørnafjorden, og søker nye vekstmuligheter og / eller omstilling. Eller kanskje du og din bedrift er nysgjerrig på næringslivet og hva som skjer i Bjørnafjorden?

Vi legger opp til ein inspirerende dag på tvers av bransjer. Sammen kan vi skape samarbeid, synergier og resultater.

Vi stiller spørsmålene om korleis innovasjon kan utgjere ein forskjell, både i etablerte verksemder og startups. Korleis gründerbedrifter kan skalere og kva ein må vere obs på. Hvilke finansiering passer for di bedrift eller prosjekt, og korleis sikre seg riktig finansiering. Og mykje, mykje meir.

  • Sted: Oseana Kunst & Kultursenter
  • Tid: Torsdag 15.februar. Kl. 9.00-13.30 (registrering, frukost & mingling frå kl 8.30)
  • Pris: gratis

Program og påmelding finner du her.