Nyansettelser

3. juli 2019

Harris er i vekst og den siste tiden har vi ansatt flere dyktige advokater/advokatfullmektiger ved vårt kontor i Bergen. Vi styrker med dette flere av våre viktige satsingsområder.

Samarbeidsavtale med Harald S. Kobbe

Foto: estate vest

Vi gleder oss stort til å ta imot advokat Harald S. Kobbe over sommeren!
Han er en nasjonal ressurs innenfor entrepriseretten, ett av våre viktigste satsingsområder. Harald er dessuten en hyggelig og sosial kar som vil gli godt inn i vårt uformelle og skapende miljø, sier Managing Partner i Harris, Børje L. Hoff.

Elias Knutsen

Vi har gleden av å meddele at Elias Knutsen, tidligere trainee hos oss, er ansatt som ny medarbeider på vårt entrepriseteam. Vi ser med glede frem til at vi og våre gode kunder og samarbeidspartnere skal bli bedre kjent med ham og få utnytte hans energi og kunnskap innen fagfeltet eiendom og entreprise. Elias starter over sommeren.

Tore Haraldsen

Tore Haraldsen er nylig ansatt som advokatfullmektig i Harris. Tore skal jobbe primært innenfor fast eiendom og ekspropriasjon. Vi kjenner godt til Tore da han har vært trainee og hatt skriveplass hos oss. Tore starter over sommeren.

Cathrine Tvedt Lorentzen

Cathrine Tvedt Lorentzen ble ansatt som advokatfullmektig den 1.mars 2019. Cathrine ble uteksaminert fra UiB i 2013. Siden høsten 2013 har hun arbeidet hos Fylkesmannen i Hordaland med hovedvekt på behandling av klager på kommunale vedtak innen plan- og bygningsloven.
Cathrine jobber hovedsaklig med fast eiendom.

Synnøve Søvik Myklebust

Synnøve begynte som advokatfullmektig den  1. februar 2019. Hun ble uteksaminert fra UiB i juni 2018. Siden august 2018 har hun arbeidet hos Advokatfirmaet Schjødt AS i Stavanger innenfor avdelingen for fast eiendom. Hun arbeider med næringseiendom, transaksjoner, selskapsrett og eiendomsmegling.

Espen Stavseng

Espen startet hos oss som advokatfullmektig den 6.august 2018. Espen ble uteksaminert fra UiB våren 2018. I løpet av studietiden var Espen trainee hos flere store advokatfirma i Bergen og Stavanger. Han arbeider mest innen insolvens og restrukturering, men yter også bistand innenfor generell forretningsjuss.