Vi styrker laget med ny advokat og gratulerer kollega med advokatbevilling

12. mai 2020

Ny advokat – Mariann Valde
Ny advokatbevilling – Camilla Heggø Olsen

Ny advokat – Mariann Valde

Det er en stor glede å meddele at Mariann Valde er ansatt som ny advokat i Harris Advokatfirma AS.

Advokat
telefon: 909 99 030
 

Mariann jobber i Harris sin bedriftsavdeling hvor hun i hovedsak skal arbeide med forretningsjus, selskapsrett, skatt, transaksjoner, kontraktsrett, arbeidsrett og personvern (GDPR).

Mariann har flere års erfaring som advokat/advokatfullmektig i EY i Bergen hvor hun bl.a. jobbet med internasjonal personbeskatning, internasjonale arbeidsforhold, trygdemedlemskap, arbeidsrett, kontraktsrett og personvern.

«Vi er veldig fornøyd med å få Mariann med på laget. Hun er en svært dyktig og ambisiøs advokat, som kommer til å styrke og utfylle vår kompetanse innen forretnings juridisk rådgivning,» sier partner og leder av bedriftsavdelingen hos Harris, Christian Skoge.

Ny advokatbevilling hos Harris Advokatfirma AS

Vi gratulerer Camilla Heggø Olsen med advokatbevilling.

Camilla Heggø Olsen
Advokatfullmektig med bevilling
telefon: 926 96 897
e-post: cho@harris.no

Camilla Heggø Olsen har jobbet som advokatfullmektig  i Harris Advokatfirma siden 2. januar 2018 med hovedvekt på eiendomsutvikling og plan og bygningsrett. Hun fikk advokatbevilling 10. mars 2020.

«Camilla har på kort tid opparbeidet seg mye erfaring og kompetanse innen fast eiendom, eiendomsutvikling og plan- og bygningsrett. Hun er dyktig og godt likt av klientene. Veldig kjekt og veldig fortjent at hun nå får advokatbevilling» sier partner og leder av eiendomsavdelingen hos Harris, Olav Pedersen.

Vi gratulerer!