Olav Pedersen er ny daglig leder i Harris

4. januar 2021

Olav Pedersen er utnevnt som ny daglig leder i Harris Advokatfirma AS. Olav har jobbet i Harris siden 2000.

Olav har ledet firmaets eiendomsgruppe siden 2016, og har omfattende erfaring innen plan- og bygningsrett, eiendomsutvikling og fast eiendom. Fra 2010 til 2016 ledet han oppdraget med forvaltningen av Opplysningsvesenets Fonds eiendommer. Han har også vært personalansvarlig i Harris.

Olav overtar rollen i et advokatfirma i sterk vekst og med økende oppdragsmengde innenfor alle kompetanseområder. Harris har over 40 advokater, firmaet tilbyr strategisk og juridisk rådgiving til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner.

Olav Pedersen

«Harris har en klar ambisjon om videre vekst og å være et ledende advokatfirma på Vestlandet.»

Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på lederjobben i Harris. Harris er i en unik posisjon som største advokatfirma i Norge som ikke har kontor i Oslo. Det er svært mange dyktige medarbeidere her og vi har de beste forutsetninger for å utvikle oss videre. Vi er et firma i vekst og har bl.a. ansatt 2 nye medarbeidere senest nå i romjulen. Harris har en klar ambisjon om videre vekst og å være et ledende advokatfirma på Vestlandet. Jeg brenner samtidig for eiendom og eiendomsutvikling og vil fortsatt bruke mye av min tid på klienter og ulike prosjekter. Vi har en meget solid administrasjon som sikrer gode rammebetingelser for dette, sier Olav Pedersen.

Olav etterfølger Børje L. Hoff som har vært daglig leder i Harris siden 2012. Børje har ledet Harris stødig gjennom ni år og går nå tilbake til sin rolle som Partner i Harris der han vil bli leder av gruppen for tingsrett og jordskifte.

– Styret er svært positivt til å få en engasjert og motivert Olav Pedersen inn som ny daglig leder. Han har lang fartstid hos oss både som ansatt og partner og kjenner Harris godt. Hans erfaring med andre lederverv i firmaet har gitt svært gode resultater. Også dette gjør at vi har stor tro på at når Olav Pedersen overtar stafettpinnen fra Børje L. Hoff vil Harris fortsatt utvikle seg videre i «rett retning», sier styreleder Stig J. Harris.

Olav Pedersen overtar med virkning fra 1. januar 2021.