Studenter

Som trainee i Harris får du muligheten til å oppleve hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i firmaet. Vi tilbyr også skriveplass og stipend for masterstudenter.

Harris | Student

Trainee

Vi legger vekt på at våre advokater skal få varierte oppgaver, ansvar for egne saker og prosedyreerfaring. Dette får du som trainee en smakebit av. Alle traineer får en advokat som fadder, og som sørger for at du får faglig utfordrende saker å jobbe med. Du får også delta på interne kurs og sosiale arrangementer. Traineene tar aktivt del i sakene ved kontoret blant annet ved å delta i møter med klienter og motparter. Som ledd i traineeoppholdet får du også være med i saksforberedelsen og gjennomføringen av en hovedforhandling i retten.

Har du lyst til å prøve deg som trainee, er du velkommen til å ta kontakt med advokat/partner Robert Neverdal eller advokatfullmektig Mariann Valde ved spørsmål.

Du kan søke på vår traineestilling gjennom Harris sin søknadsportal. Vi tar imot søknader løpende.

Stipend og skriveplass

Ved vurdering av søknadene vil vi særlig legge vekt på faglig dyktighet, personlige egenskaper, og om oppgavens tema er relevant for de fagområdene vi arbeider med. Som stipendiat hos oss vil du få en engasjert veileder med høy kompetanse innenfor fagområdet du skal skrive om. Vi ønsker at du skal bli involvert i fagmiljøet generelt og få mulighet til å diskutere faglige problemstillinger med andre. Du vil få tildelt eget kontor med PC og tilgang til digitale rettskilder og vårt bibliotek. For at du skal få muligheten til å konsentrere deg best mulig om masteroppgaven, vil vi dessuten tilby et stipend på kr 30 000,-.

Søknadsfrist for skriveplass i vårsemesteret er 20. november og for høstsemesteret 10. juni.

Ta kontakt med advokat Mariann Valde ved spørsmål eller send inn søknad og en kort prosjektskisse gjennom vår søknadsportal.

Les mer om karriere i Harris her.

Hva kan du forvente som trainee og nyansatt i Harris?

Advokat Ingrid Kyvig deler sine erfaringer fra traineeopphold og karrierestart i Harris her.