Studenter

Som trainee i Harris får du muligheten til å oppleve hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i firmaet. Vi tilbyr også skriveplass og stipend for masterstudenter.

Trainee

Vi legger vekt på at våre advokater skal få varierte oppgaver, ansvar for egne saker og prosedyreerfaring. Dette får du som trainee en smakebit av. Alle traineer får en advokat som fadder, og som sørger for at du får faglig utfordrende saker å jobbe med. Du får også delta på interne kurs og sosiale arrangementer. Traineene tar aktivt del i sakene ved kontoret blant annet ved å delta i møter med klienter og motparter. Som ledd i traineeoppholdet får du også være med i saksforberedelsen og gjennomføringen av en hovedforhandling i retten.

Har du lyst til å prøve deg som trainee, er du velkommen til å ta kontakt med advokat/partner Robert Neverdal eller advokatfullmektig Martin Gjerde Skrede med spørsmål.
Du kan søke på vår traineestilling gjennom Harris sin søknadsportal. Vi tar imot søknader løpende.

For dyktige og motiverte studenter tilbyr vi traineeopphold.

Er du fantastisk i møte klientene og en god representant for Harris i næringsliv, politikk og media? Liker du best å dykke dypt i faglige utfordringer og knekke koder? Er du overbevisende, ryddig og stødig? Er du en vinnerskalle? Liker du å finne de gode løsningene? Trives du med variasjon, høyt tempo og elsker å lære noe nytt? Er du typen som vil bane vei, sette spor og være med å forme fremtidens advokatbransje? Har du brennende engasjement utover jussen, innen politikk, miljø, digitalisering eller idrett? Vi er nysgjerrige på deg og vil sammen med deg finne og dyrke dine styrker!
Som trainee i Harris får du muligheten til å oppleve hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i firmaet.

Hva kan du forvente som trainee og nyansatt i Harris?

Les her om Mikal Grønhaug Isaksen som startet med traineeopphold, har så hatt skriveplass hos oss og nå har vi gleden av å ønske han velkommen som kollega i september.

Stipend og skriveplass

Ved vurdering av søknadene vil vi særlig legge vekt på faglig dyktighet, personlige egenskaper, og om oppgavens tema er relevant for de fagområdene vi arbeider med. Som stipendiat hos oss vil du få en engasjert veileder med høy kompetanse innenfor fagområdet du skal skrive om. Vi ønsker at du skal bli involvert i fagmiljøet generelt og få mulighet til å diskutere faglige problemstillinger med andre. Du vil få tildelt kontorplass med PC og tilgang til digitale rettskilder og vårt bibliotek. For at du skal få muligheten til å konsentrere deg best mulig om masteroppgaven, vil vi dessuten tilby et stipend på kr 30 000,-.

Søknadsfrist for skriveplass i vårsemesteret er 1.desember og for høstsemesteret 10. juni.

Ta kontakt med advokatfullmektig Martin Gjerde Skrede ved spørsmål eller send inn søknad og en kort prosjektskisse gjennom vår søknadsportal.