Studenter

Som trainee i Harris får du muligheten til å oppleve hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i firmaet. Vi tilbyr også skriveplass og stipend for masterstudenter.

Trainee

Vi vektlegger på at våre advokater skal få varierte oppgaver, ansvar for egne saker og prosedyreerfaring. Som trainee får du en smakebit av dette. Alle traineer får en advokat som fadder, og fadderen sørger for at du får faglig utfordrende saker å jobbe med. Du får også delta på interne kurs og sosiale arrangementer. Traineene tar aktivt del i sakene ved kontoret blant annet ved å delta i møter med klienter og motparter. Som ledd i traineeoppholdet får du også være med i saksforberedelsen og gjennomføringen av en hovedforhandling i retten.

Har du lyst til å prøve deg som trainee, er du velkommen til å ta kontakt med advokat/partner Robert Neverdal eller advokat Martin Gjerde Skrede med spørsmål.
Du kan søke på vår traineestilling gjennom Harris sin søknadsportal. Vi tar imot søknader løpende.

Vi tilbyr traineeopphold for dyktige og motiverte studenter

Er du fantastisk i møte klientene og en god representant for Harris i næringsliv, politikk og media? Liker du best å dykke dypt i faglige utfordringer og knekke koder? Er du overbevisende, ryddig og stødig? Er du en vinnerskalle? Liker du å finne de gode løsningene? Trives du med variasjon, høyt tempo og elsker å lære noe nytt? Er du typen som vil bane vei, sette spor og være med å forme fremtidens advokatbransje? Har du brennende engasjement utover jussen, innen politikk, miljø, digitalisering eller idrett? Vi er nysgjerrige på deg og vil sammen med deg finne og dyrke dine styrker! Som trainee i Harris får du muligheten til å oppleve hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i firmaet.

 

Advokat/partner Robert Neverdal eller advokat Martin Gjerde Skrede

Stipend og skriveplass

Ved vurdering av søknadene vil vi særlig legge vekt på faglig dyktighet, personlige egenskaper, og om oppgavens tema er relevant for de fagområdene vi arbeider med. Som stipendiat hos oss vil du få en engasjert veileder med høy kompetanse innenfor fagområdet du skal skrive om. Vi ønsker at du skal involvere deg i fagmiljøet generelt og få muligheten til å diskutere faglige problemstillinger med andre. Du vil få tildelt kontorplass med PC og tilgang til digitale rettskilder og vårt bibliotek. For at du skal få best mulig mulighet til å konsentrere deg om masteroppgaven, tilbyr vi også et stipend på kr 30 000,-. Søknadsfrist for skriveplass i vårsemesteret er 1.desember og for høstsemesteret 10. juni.

Ta kontakt med advokat Martin Gjerde Skrede ved spørsmål eller send inn søknad og en kort prosjektskisse gjennom vår søknadsportal.