Bedrift

I 100 år nå har vi fremmet rett og bekjempet urett for folk og for virksomheter fra Bergen og Vestlandet. Det skal vi fortsette med, både her og i resten av landet.
Er det lov? Er det lurt? Begge spørsmålene er viktige. Svaret på det første ligger i å til enhver tid kjenne loven og vite hvilke som gjelder. Svaret på det andre, ligger i å kjenne klientene godt, både hverdagen og businessen deres.

Harris arbeider med alle problemstillinger som kan oppstå i en bedrift. Advokatene har betydelig erfaring innen kontraktsrettslige problemstillinger som kan oppstå, dette være seg ulike standardkontrakter, entreprisekontrakter, arbeidsliv, selskaps– og skatterettslige problemstillinger.

Vi har oppdrag innen de fleste former for forretningsjuridisk rådgivning og transaksjoner. Vi har også en rekke konkursbo og saker knyttet til insolvens og restrukturering.

Harris har bred erfaring og yter rådgivning til små- og mellomstore bedrifter, større selskap og konsern, kommuner og privatpersoner. Vi har også lang erfaring med utleie av næringseiendom og transaksjoner som gjelder fast eiendom, ulike typer virksomheter, omorganiseringer og generasjonsskifter i virksomheter.

Våre advokater har sterkt juridisk kompetanse og har den nødvendige kommersielle og bransjemessige forståelse til å bistå med gode råd og gjennomføring av disse. Vi kan skreddersy team med medlemmer fra Harris’ sine ulike faggrupper, tilpasset sakens krav og kompleksitet.

Kontakt oss

Beskriv saken i korte trekk, men unngå sensitiv informasjon.

Vet du hvem du vil kontakte? Finn oversikt over alle menneskene her.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.