Bedrift

Harris’ advokater innenfor denne sektoren arbeider med alle problemstillinger som kan oppstå i en bedrifts virke. Advokatene har betydelig erfaring innen kontraktsrettslige problemstillinger som kan oppstå, dette være seg ulike standardkontrakter, entreprisekontrakter, arbeidsliv, selskaps– og skatterettslige problemstillinger. Vi har oppdrag innen de fleste former for forretningsjuridisk rådgivning og transaksjoner. Vi har også en rekke konkursbo og saker knyttet til insolvens og restrukturering.

Vi har bred erfaring og yter rådgivning til små- og mellomstore bedrifter, større selskap og konsern, kommuner og privatpersoner. Vi har også lang erfaring med utleie av næringseiendom og transaksjoner som gjelder fast eiendom, ulike typer virksomheter, omorganiseringer og generasjonsskifter i virksomheter.

Våre advokater har sterkt juridisk kompetanse og har den nødvendige kommersielle og bransjemessige forståelse til å bistå med gode råd og gjennomføring av disse. Vi kan skreddersy team med medlemmer fra Harris’ sine ulike faggrupper, tilpasset sakens krav og kompleksitet.

I vår rådgivning har vi sterkt fokus på samspillet mellom den kommersielle og den juridiske siden av saken. Dette kombineres med effektiv saksbehandling og godt teamarbeid for å sikre «Rett Retning» og kostnadsoptimale løsninger for våre klienter.

 

Kontakt oss

Beskriv saken i korte trekk, men unngå sensitiv informasjon.

Vet du hvem du vil kontakte? Finn oversikt over alle menneskene her.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.