Eiendomsutvikling fra A til Å | Hardanger Brygge i Norheimsund

3. desember 2020

Harris Advokatfirma AS er prosjektleder i Hardanger Brygge, og har bistått grunneierne med utvikling og gjennomføring av prosjektet. Våre advokater har fulgt prosessen fra utviklingstomt til nøkkelferdige leiligheter. De siste syv av totalt seksti leiligheter i prosjektet er nå til salgs.

Eiendomsutvikling fra A til Å

Harris Advokatfirma har bistått i svært mange eiendomsutviklingsprosjekt, store og små. Våre advokater kan medvirke til å etablere kontakt og formalisere samarbeid mellom forskjellige aktører i eiendomsprosjekt for å optimalisere gjennomføringen.

Hardanger Brygge i Norheimsund

Harris har bl.a. bistått med oppretting av eiendomsselskap, utarbeidelse av avtaleverk, plan- og byggesak, økonomistyring og finansiering, styrearbeid, markedsføring m.m., og sitter i prosjektets arbeids- og prosjekteringsgruppe.

Hardanger Brygge er et boligprosjekt i Norheimsund sentrum. Prosjektet og eiendommen eies i dag av Hardanger Brygge Utvikling AS, som er et samarbeidsselskap eid 50/50 av Hardanger Brygge og Leigland Bygg AS.

Prosjektet er et tett samarbeider mellom Leigland Bygg AS (totalentreprenør), ABO (arkitekt), BAUN (økonomi) og advokat Sturla Nødtvedt (megler).

Hardanger Brygge har leiligheter til salgs i siste byggetrinn, du kan se nærmere på leilighetene her.

Prosjektets hjemmeside finner du her.

Våre advokater har fulgt flere prosjekter fra utviklingstomt til ferdige leiligheter, eneboliger og næringsbygg.

For mer informasjon om prosjektet eller eiendomsutvikling, ta kontakt med advokat/partner Frode Risnes eller advokat Ingrid Sævold Moe.

Sitter du på en tomt og lurer på hvor du skal starte? Ta en uforpliktende prat med oss.