Entreprise­gruppen i Harris styrker seg

24. mars 2022

Harris Advokatfirma AS styrker entreprisegruppen med nye medarbeidere. Vi har utvideret gruppens kompetanse og kapasitet.

Harris har i vinter blitt tildelt flere nye rammeavtaler med klienter innen bygg og anlegg / entreprisebransjen – som er ett av firmaets viktigste satsingsfelt. Vi har også fått tre nye medarbeidere i firmaets entreprisegruppe. Entreprisegruppen i Harris omfatter nå 8 advokater med spesialkompetanse på entrepriserett – og er klar for å bistå deg og ditt foretak på alle trinn i bygge- og anleggsfasen.

Leder av entreprisegruppen i Harris, Olav B. Lund, ønsker Eric, Birgitte og Willy velkommen på laget. Det er stas å ha utvidet gruppens kompetanse og kapasitet med så dyktige og hyggelige advokater. Her er en kort presentasjon av våre nye medlemmer:

Eric Albert Rundhovde
Advokat / partner

Eric har lang erfaring som advokat i firmaet Dalheim Rasmussen, hvor han har arbeidet spesialisert med blant annet entreprisesaker. Han kjenner byggebransjen fra innsiden fra tiden han var ansatt som jurist i Erstad & Lekven før han startet som advokat. Eric bistår jevnlig sentrale aktører i byggebransjen på Vestlandet – både byggherrer, entreprenører og arkitekter.

Birgitte Halvorsen Knudtzon
Senioradvokat

Birgitte har 15 års erfaring som advokat i forsikringsbransjen. Hun har bistått og prosedert saker for forsikringsselskaper i entrepriserelaterte spørsmål. Birgitte tilfører entreprisegruppen forsikrings- og erstatningsrelatert spesialkompetanse. Fra og med 2020 overtar Birgitte vervet som sekretær i Byggebransjens Faglig Juridiske Råd (BFJR) på vegne av Harris.

Willy Dalheim
Advokat/Partner

Også Willy har lang erfaring med entreprisesaker i fra firmaet Dalheim Rasmussen. Willy arbeider bredt med forretningsjus, hvor han i stor grad bistår entreprenører og byggherrer regelmessig. Willy har gjennom mange år hatt oppdrag for bedrifter tilknyttet Bergens kobber- og blikkenslagerlaug, og bistår jevnlig diverse takbedrifter i Bergen.