Harris vant rammeavtaler med Vestfold og Telemark fylkeskommune og Bjørnafjorden kommune

14. august 2023

I løpet av sommeren har Harris, i tøff konkurranse, vunnet rammeavtaler med Vestfold og Telemark fylkeskommune og Bjørnafjorden kommune. Vi takker for tilliten og ser frem til samarbeidet.

Vestfold og Telemark fylkeskommune

Fylkeskommunen er en av regionens største og viktigste arbeidsplasser.
Det er fylkehus og regionale møtearenaer i Skien og Tønsberg. Videre har fylkeskommunen ansatte i Samferdsel, miljø og mobilitet med tjenester i Dalen, Åmodt, Notodden og Farmandstredet i Tønsberg.
I tillegg har fylkeskommunen ansvaret for 21 videregående skoler med over 14 000 elever og 28 tannklinikker.

Harris Advokatfirma skal bistå fylkeskommunen med eiendomsrett, plan- og bygningsrett og offentlige anskaffelser.

Bjørnafjorden kommune

Bjørnafjorden kommune ligger sør for Bergen. Kommune så dagens lys 1. januar 2020, etter samanslåingen av kommunene Os og Fusa. Bjørnafjorden har litt over 25 000 innbyggere, og rundt 1800 kommunalt ansatte.
Bjørnafjorden rådhus ligger i Os sentrum og Harris har kontor i bygget rett over gaten.

Harris Advokatfirma skal bistå kommunen med arbeidsrett, kontraktsrett, selskapsrett, entrepriserett, offentlige anskaffelser, GDPR og skatt.

Bidra i RETT RETNING

Advokatene i Harris har lang erfaring fra kommunesektoren. En rekke av advokatene i Harris har bakgrunn fra statlig og kommunal forvaltning, fra ulike offentlige nemnder og fra domstolene.

 

«Bistand til offentlige klienter er en viktig del av Harris’ virksomhet. Vestfold og Telemark fylkeskommune og Bjørnafjorden kommune er i så henseende klienter vi er veldig glade for å kunne bistå. Begge steder skjer det mye spennende. Vi gleder oss til å starte arbeidet.» sier Olav Pedersen, managing partner i Harris.»