Internt opprykk i Harris ❘ Sandvik er senioradvokat

14. februar 2024

Vi har gleden av å meddele at Marianne Sandvik er blitt senioradvokat med virkning fra januar 2024.

Marianne Sandvik med opprykk til senioradvokat

Vi gratulerer Marianne Sandvik med opprykk til senioradvokat.
Marianne kom til Harris’ avdeling for eiendom i 2021 med svært verdifull spisskompetanse. Hun kom fra stilling som Avdelingsleder Plan og byggesak, Alver kommune, der hun hadde fagansvar, økonomiansvar og personalansvar for planforvaltning og byggesak. Tidligere har hun jobbet hos Fylkesmannen og i Meland kommune.

I Harris tar vi ansvar for å bygge et sterkt juridisk fagmiljø på Vestlandet og advokater med ulik erfaring gir oss mulighet til å se hele bildet enda bedre. Vår eiendomsavdeling har medarbeidere med bakgrunn som ansvarlige søkere, fra offentlig forvaltning og advokater med lang erfaring med eiendomsutvikling/plan og bygningsrett. Samlet har vi en unik kombinasjon av spisskompetanse.
Marianne passer veldig godt inn i dette bildet og tilfører oss svært verdifull kompetanse, sier managing partner og leder av eiendomsavdelingen Olav Pedersen. Hun har mestret overgangen fra forvaltningen til advokatyrket på en forbilledlig måte. Hun er faglig sterk og trygg, kunnskapsrik og har et godt skjønn. Marianne oppnår veldig gode resultater i sakene sine og skaper verdier for klientene hele tiden. Hun er veldig godt likt av klienter og er en viktig lagspiller internt.

Marianne jobber i et solid miljø innenfor plan- og bygningsrett hos Harris. Vi bistår i alle deler av plan- og bygningsretten og tilgrensende områder. Vi drifter også en blogg om plan- og bygningsrett og Marianne deler hyppig av sin kunnskap på bloggen.

Du kan lese mer om Marianne her.

Her kan du sjekke ut bloggen vår:
Plan og bygningsrett