Ny advokat­bevilling hos Harris Advokat­firma

28. september 2022

Jens Rosendahl Halvorsen har jobbet som advokatfullmektig  i Harris/DalheimRasmussen siden 2021. Han fikk advokatbevilling i september 2022.

En dyktig advokat med en praktisk tilnærming til sakene

«Vi var så heldige å få Jens med på laget når DalheimRasmussen ble en del av Harris fra 1.1.2022. Jens har et solid akademisk grunnlag gjennom sin master i rettsvitenskap og hans master i industriell økonomi og teknologiledelse (INDØK, Sivilingeniør) fra NTNU. Han er svært praktisk anlagt og han høstet mange erfaringer fra sin stilling som rådgiver for Byrådsavdeling for arbeid, sosial og bolig i Bergen kommune før han begynte som advokat.
Jens sin kombinasjon av solid formell utdannelse, hans tekniske og økonomiske perspektiv og hans gode praktiske tilnærming til sakene, gjør Jens til en utrolig dyktig advokat. Hans kompetanse har styrket Harris både innenfor forretningsjuss, økonomi, transaksjoner og andre fagområder.
Jens er en hyggelig og omgjengelig type som er godt likt av både sine kolleger og klienter. Vi gratulerer så mye med advokatbevillingen!», sier advokat/parter Christian Matterne Skoge, leder av Harris sin faggruppe for forretningsjuss, selskapsrett, skatt og transaksjoner.

 


Jens Rosendahl Halvorsen
Advokatfullmektig
901 16 076
jrh@harris.no

Gratulerer Jens!