Ny partner i Harris fra 1. januar 2021- Lars M. Hegdal

4. januar 2021

Vi har gleden av å meddele at Lars M. Hegdal er tatt opp som partner i Harris fra 1. januar 2021. Han kommer fra stilling som senioradvokat i firmaet.

Harris styrker sin posisjon innen skatt- og avgiftsrett med opprykk av en ny partner – Lars M. Hegdal. Han blir partner i Harris og fortsetter som leder av Harris sitt skatte- og avgiftsteam.

Lars har bred erfaring med skatte- og selskapsrettslige spørsmål, herunder særskatteregimene for vannkraft og for rederier. Han arbeider både med norske og internasjonale spørsmål, og bistår næringslivet, det offentlige og privatpersoner. Lars bistår virksomheter med omstrukturering og optimaliseringer, yter bistand i transaksjoner, administrative prosesser, generasjonsskifter og med compliance. Lars samarbeider tett med de øvrige advokatene i Harris for å sikre våre klienter optimale løsninger.

– Vi er heldige som har fått Lars med på laget. Lars har i hele sin karriere jobbet med skatt og forretningsjuridisk rådgivning og har variert erfaring fra Skatteetaten og advokatvirksomhet. Vi har et ungt, ambisiøst og sterkt partnerteam på vår sektor. Med Lars med på laget styrkes Harris sin posisjon som brede forretningsjuridiske rådgivere for små- og mellomstore bedrifter. Lars er god på å se løsninger og muligheter som skaper merverdier for våre klienter. Og så er han slik Harris advokater skal være; Faglig dyktige, hederlige og hyggelige advokater. Jeg ønsker Lars lykke til som partner i Harris! sier leder for bedriftssektoren i Harris, Christian Skoge.

Les mer om Lars M. Hegdal her.