Marianne Sandvik er ny i Harris

17. juni 2021

Marianne kompletterer vårt allerede sterke team med advokater innenfor eiendomsutvikling/plan og bygningsrett.

Harris med unik kompetansekombinasjon

Marianne Sandvik er nyansatt i Harris. Hun kommer fra stilling som Avdelingsleder Plan og byggesak, Alver kommune. Her har hun hatt fagansvar, økonomiansvar og personalansvar for planforvaltning og byggesak. Hun har tidligere jobbet hos fylkesmannen og Meland kommune. Marianne har spesialfag/master i selskap/skatt og mva.

På spørsmål om hvorfor hun ønsket å begynne i Harris, svarer Marianne: «Harris har et stort fagmiljø innen plan- og bygningsrett som jeg er glad for å være en del av. Det gir meg gode muligheter for utvikling innenfor et spennende fagområde. Fra å jobbe i Alver kommune kjenner jeg Nordhordland særlig godt og har stor interesse for utvikling av området. Jeg har allerede fått muligheten til å bidra inn mot flere spennende prosjekt her og ser frem til flere.»

Marianne kommer til et solid miljø innenfor plan- og bygningsrett hos Harris. Vi bistår eiendomsutviklere, utbyggere, byggherrer, grunneiere, kommuner, privatpersoner og en rekke rådgivere (arkitekter, planleggere, ansvarlig søkere m.m.) i alle deler av plan- og bygningsretten og tilgrensende områder.

«Vår avdeling for eiendomsutvikling/plan og bygningsrett har svært stor aktivitet. Marianne kompletterer vårt allerede sterke team på en flott måte. Vi har medarbeidere med bakgrunn som ansvarlige søkere, fra offentlig forvaltning (kommune og Fylkesmann) og advokater med lang erfaring med eiendomsutvikling/plan og bygningsrett. Samlet har vi en unik kombinasjon av praktisk og teoretisk spisskompetanse, som kan tilby tjenester av svært høy kvalitet.» sier Olav Pedersen, daglig leder i Harris.

Du kan lese mer om plan- og bygningsrett hos Harris her.