Ny advokat i Harris

12. januar 2024

Hege Skansen er ny advokat i Harris. Vi ønsker hjertelig velkommen og er veldig glad for å ha henne med på laget.

Vi er glade for å ønske Hege Skansen velkommen til Harris. Hun tiltrer som advokat nå i januar 2024.

Hege har med seg god erfaring som forretningsadvokat og skal jobbe i vår avdeling for selskapsrett, da særlig knyttet til prosess og tvisteløsning, transaksjoner, arbeidsrett og insolvens/restrukturering.
Harris skal være en støttespiller for et sterkt og bærekraftig næringsliv på Vestlandet og her vil Hege være en viktig lagspiller for oss i Harris.

– Hege har til tross for sin unge alder en spennende bakgrunn med mye ansvar. Hun innehar relevante styreverv som styreleder i StyreAkademiet Vestland og styremedlem i StyreAkademiet Norge. Hege er faglig dyktig og en naturlig anlagt nettverksbygger. Vi ser frem til å få henne inn som en del av teamet, sier Jorunn K. Moltu Jacobsen, som leder bedriftsavdelingen i Harris.

– Jeg er klar for et nytt og spennende kapittel i Harris. Jeg ser frem til å jobbe sammen med svært mange dyktige kollegaer, både innenfor mitt kompetanseområde og på tvers av ulike rettsområder. I tillegg er det selvsagt også stas med nye fantastisk flotte lokaler og ikke minst utrolig hyggelige kollegaer. Alt i alt ser jeg frem til fortsettelsen her hos Harris! sier Hege.