Nye senior­advokater – Harris satser gjennom internopprykk

2. februar 2021

Vi gleder oss over å meddele at Ingvild Risnes Skeie, Merete Tollefsen og Ingrid Sævold Moe er blitt forfremmet til senioradvokater i Harris.

Rekruttere og utvikle de beste advokatene

Vår ambisjon om å være det foretrukne advokatfirmaet på Vestlandet gjør at vi må rekruttere og utvikle de beste kandidatene.
Vi skal yte juridisk og strategisk rådgivning og bistand av høy kvalitet til våre klienter og vi har derfor høye krav til våre medarbeiderne.
Det er en selvfølge at vi tilby de ansatte gode karriere- og utviklingsmuligheter.
Ingvild, Ingrid og Merete er tre kunnskapsrike kollegaer som jobber innenfor ulike fagfelt hos oss, de har til felles en drivkraft og et brennende engasjement for klientene og utviklingen av Harris Advokatfirma.


Ingvild Risnes Skeie

Ingvild Risnes Skeie startet som advokatfullmektig i Harris i 2014 etter å ha jobbet flere år i sekretariatet for Markedsrådet og Forbrukertvistutvalget i Oslo.
Ingvild bistår hovedsakelig privatklienter med familie, arv og skifte. Videre jobber hun med eiendom og har særskilt kompetanse på fast eiendom, tingsrett og ekspropriasjon.

Ingvild er opprinnelig fra Norheimsund og jobber delvis fra vårt kontor der, men til daglig er hun å finne i Bergen.


Merete Tollefsen

Merete Tollefsen

Merete Tollefsen
Senioradvokat
tlf: 958 87 644
e-post: met@harris.no

Merete Tollefsen startet i Harris i 2016. Hun er oppvokst i Førde og har en sentral rolle ved vårt Førde-kontor. Hun arbeider i hovedsak med saker innenfor fast eiendom både for offentlige og private klienter. Merete har særskilt kompetanse innenfor tingsrett, plan- og bygningsrett og ekspropriasjon. Hun har bred erfaring innenfor prosess- og tvisteløsning.  

Merete har bakgrunn fra offentlig kontroll- og tilsynsarbeid, blant annet som rådgiver for kontrollutvalget for de hemmelige tjenestene (EOS-utvalget), og har opparbeidet seg bred kompetanse innenfor legalitetskontroll, forvaltningsrett og markedsføringsrett.


Ingrid Sævold Moe

Ingrid Sævold Moe
Senioradvokat
tlf: 473 08 864
e-post: ism@harris.no

Ingrid Sævold Moe startet som advokatfullmektig på vår avdeling for Plan- og bygningsrett i 2019 og ble raskt en viktig ressurs i Harris.
Ingrid har bred kompetanse innenfor plan- og bygningsrett med over 10 års erfaring på området. Hun har strategisk forståelse for gjennomføring av byggesaker og reguleringsplaner gjennom lang erfaring som rådgiver og ansvarlig søker, samt gjennom offentlig forvaltning og kommunal saksbehandling.

Ingrid bistår klienter med eiendomsutvikling, strategisk planlegging og rådgivning i plan- og byggesaksprosesser, fremforhandling av utbyggingsavtaler, klagesaker, ulovlighetssaker, seksjonering, fradeling, dispensasjoner m.m.

Ingrid Sævold Moe ble oppnevnt som medlem i lovutvalg for Bygningsrett og reguleringsspørsmål fra 1.september 2020.

Vi gratulerer våre kollegaer med forfremmelser!